Щоб розмістити оголошення увійдіть в систему!
Всього оголошень: 3241
За сьогодні: 0
Вже продано: 518
На перевірці: 0

Авто новини:

« Повернутися в розділ / « Повернутися назад

Італійська зірка Maserati Levante Trofeo

На прикінці минулого року на європейський ринок вийшла серійна версія оновленого кроссовера Maserati Levante, але крім стандартних машин виробник вирішив запропонувати і спортивну модифікацій під назвою Trofeo. Доречи, топовий позашляховик Maserati Levante отримав 8-циліндровий силовий агрегат з подвійним турбонагнітачем, що робить його одним з найпотужніших кроссоверів у світі.

Крім унікальних технічних характеристик, Levante Trofeo вражає ціною, яка складає від 130 тисяч євро і це тільки базовий прайс на італійський позашляховик. Як ми вже і казали, під капотом кроссовера встановлено 3,8-літровий двигун від Ferrari, який розвиває 572 к.с. та 730 Нм крутного моменту. Потужність рівномірно розподіляється між вісями через фірмовий повний привід Maserati Q4. Розгін з 0 до 100 км/год триває всього 4,1 секунди, а максимальна швидкість суперкара 300 км/год. Досягти таких характеристик двигуну вдалося завдяки модернізації головки блока циліндрів, та встановлення нових поршнів та шатунів. Також, було змінено конструкцію картера та масляного насосу. Неймовірно, але Maserati Levante Trofeo має чудовий баланс ваги між задньою та передньою вісями в співвідношенні 50/50. Налаштування перемикання швидкостей в режимі під назвою Corsa супершвидкі та спортивні, тому кроссовер без вагань можна віднести до суперкарів.

Зовнішній вигляд Levante Trofeo майже не вирізняється від стандартного кроссовера, але відрізнити топовий позашляховик можна по світлодіодним матричним фарам та чорній решітці радіатора. Додатково на капоті присутні два отвори для кращого охолодження моторного відсіку. Бічні повітрозабірники мають більш агресивну форму та безпосередньо виконують покладені на них функції. Автомобіль посаджений на величезні легкосплавні диски діаметром 22 дюйми, які робять його м҆ язистим та візуально ширшим.

Інтер'єр рестайлінгового Levante Trofeo отримав більш якісне оздоблення та без застережень відповідає преміум-класу. В салоні кроссовера шкіряне оздоблення найвищого рівня та вставки з натурального дерева та карбону. Мультимедійні можливості інформаційно-розважальної системи доповнені стереосистемою Bowers&Wilkins з високоякісним звучанням та налаштуваннями під вимогливих клієнтів.

Партія Maserati Levante Trofeo складає всього 50 екземплярів, та доступна у трьох кольорах Trofeo Launch Edition та базовою ціною у 160 тисяч євро. Головним конкурентом для свого ексклюзивного кроссовера італійці вважають Bentley Bentayga…

 

 

 

14.10.2019
« Повернутися в розділ / « Повернутися назад

Коментарі:

Додати коментар
Щоб додавати коментарі увійдіть в систему!
Коментарів немає. Будьте першим!

Італійська зірка Maserati Levante Trofeo

Політика конфіденційності